top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Izišao roman prvijenac Elizabete Medić
Srijeda, 12 Veljača 2014 00:44

elizabeta knjiga"Anđeo nad mojom zemljom" naziv je romana prvijenca Elizabete Medić iz D. Radišića, općina Ljubuški. Roman prati potresnu sudbinu žena zahvaćene ratnim zbivanjima, borbu glavne junakinje sa sjećanjima na strahote koje je doživjela, ali i njen ponovni susret sa zlostavljačem i želju za nastavkom normalnog života ispunjenog ljubavlju.

Roman je upravo izišao iz tiska, a uskoro se očekuje i njegovo predstavljanje publici.

Nakladnik je Ogranak Matice hrvatske u Čitluku a sunakladnik HKD Napredak podružnica  Ljubuški - priopćeno je iz Matice hrvatske u Čitluku.

 

brotnjo.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m