top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Vrijeme poludilo, u siječnju se sunčaju poskoci!
Četvrtak, 09 Siječanj 2014 18:36

poskokNa mail ABCportala stigla je zanimljiva slika na kojoj se vidi opasna otrovnica koju zovemo poskok gdje je izišla iz svojeg 'skloništa' privučena toplim i sunčanim danom.

Kako bi lijep i sunčan dan iskoristili u šetnji prirodom posuški školarci Filip, Ante, Marko i Ivana krenuli su put obližnjeg Vučipolja gdje su 'naišli' na neobičan prizor u sred

zime u mjesecu siječnju. Poskoci sigurno nemaju kalendar i ne znaju koji je mjesec u tijeku, međutim signali prirode su krivci što se ovaj poskok našao na suncu. Svjedoci smo dužeg razdoblja proljetnog vremena iako smo u siječnju pa se divlje zvijeri, zmije i slično ponašaju upravo tako i izlaze iz svojih sigurnih skloništa.

lj

 

ABCportal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m