top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Na snazi izvanredne mjere obrane od poplava
Ponedjeljak, 20 Siječanj 2014 18:43

altNa području Zapadnohercegovačke županije u općini Ljubuški, Agencija za vodno područje Jadranskog mora obavjestila je o početku proglašenja izvanrednih mjera obrane od poplava na poplavnom području rijeke Trebižat. Vodostaj na mjernoj postaji Humac jutros u 9:30 sati iznosio je +331 cm što je bio znak za početak izvanredne obrane od poplava.

Maksimalni vodostaj bio je od 12:00 do 13:30 sati, a iznosio je +334cm, a do večeras u 18:00 vodostaj na mjernoj postaji Humac pao je za jedan centimetar te iznosi +333cm.

 

vodostaj za ljportal 20-1-14

Paralelni prikaz aktualnog vodostaja proteklih 12 sati na mjernim postajama Humac i Klobuk

Xavi | LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m