top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Vrijeme za blagdane: lipo i sunčano, a za Uskrs koja kap
Četvrtak, 09 Travanj 2009 20:39
Pogled u nebo ovih dana pruža razlog za osmijeh, a sudeći prema prognozi Pomorskog meteorološkog centra Split, ovakve poželjne vremenske prilike će nas pratiti sve do subote.
No, nažalost, za sam blagdan Uskrsa ovakav trend se neće nastaviti, već se može očekivati i pokoja kap kiše.

- Do subote će biti pretežno vedro, a jugo i jugozapadnjak će slabo puhati. Temperature će također biti bez veće promjene - kazali su u splitskom Centru.

U subotu će prema kraju dana jugo postupno jačati, isto kao i naoblaka. Za Uskrs će biti promjenjivo i pretežno oblačno uz umjereno jugo, dok će do kraja dana mjestimično biti i kiše.

Za Uskrsni ponedjeljak predviđa se nastavak pretežno oblačnog vremena s mjestimičnom kišom. Noćna i jutarnja temperatura će malo porasti, a dnevna će blago biti u padu. Sunčana razdoblja mogu se očekivati tek u srijedu, a vjetar će okrenuti na zapadnjak i sjeverozapadnjak. Dnevna temperatura će biti u blagom porastu.
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m