top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U tijeku postavljanje kućišta za stacionarni radar
Srijeda, 15 Travanj 2009 11:56
radar-vitinaIz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke obavještavaju građane da su u tijeku radovi na postavljanju kućišta za radar tako da će od sutra promet u svim općinama Županije Zapadnohercegovačke biti nadziran stacionarnim radarom model TraffiStar SR 500.
Kućište za radar jučer je postavljeno uz magistralnu cestu M6.1 u mjestu Žvatić, općina Široki Brijeg; danas se izvode radovi na postavljanju kućišta za radar uz magistralnu cestu M6 u mjestu Sovići, općina Grude, a sutra će kućište za radar biti postavljeno u mjestu Rastovača, općina Posušje.

Postavljanje ovih triju kućišta za radar financirala je Vlada Županije Zapadnohercegovačke a cijena nabave i postavljanja kućišta iznosi 106.000,00 KM.

Podsjećamo, u listopadu 2008. godine kućište za radar postavljeno je uz magistralnu cestu M6 u mjestu Vitina, općina Ljubuški.

Radar TraffiStar je prijenosni, koristit ćemo ga za nadzor prometa na svim navedenim lokacijama a građani neće znati u kojem od četiriju kućišta se trenutačno radar nalazi.Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m