top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Lijepo je biti umirovljenik Elektroprivrede HZ HB: Na dan poduzeća svakom po 400 KM
Četvrtak, 17 Listopad 2013 13:02

ep umirovGeneralni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar, Nikola Krešić i izvršna direktorica za ekonomske poslove, Ivana Bunoza održali su sastanak s predsjednikom Udruge umirovljenika ovoga poduzeća Vjekom Božićem i članovima Udruge Marinkom Benderom i Stipom Vujevićem.

 


Razgovaralo se o odredbama Kolektivnoga ugovora Elektroprivredne djelatnosti Federacije BiH koji se odnose na vidove pomoći umirovljenicima koji su radili u Elektroprivredi HZHB.

Kako je priopćeno iz tog javnog poduzeća, kao i ranijih godina koliko god su mogućnosti i rezultati poslovanja to dopuštali, Elektroprivreda je nastojala održavati suradnju i pomagati tu populaciju.

Tako je i zaključeno da će Uprava pokrenuti postupak dodjele novčane pomoći uz Dan poduzeća koji se obilježava 17. studenoga 2013. godine, u iznosu od 400 KM svakome umirovljeniku.

Također, Elektroprivreda se obvezala osigurati adekvatne prostorije za rad Udruge umirovljenika, te će sponzorskim sredstvima poduprijeti održavanje njihove akcije na međunarodni dan solidarnosti 20.12. 2013. godine kada je planiran obilazak svih članova Udruge umirovljenika Elektroprivrede HZHB i darivanje prigodnih paketa pomoći.

Izrazivši zadovoljstvo vrlo srdačnim susretom, predsjednik Udruge umirovljenika Vjeko Božić se iskreno zahvalio na pozitivnim i konkretnim dogovorima s kojima će svi njihovi članovi zasigurno biti zadovoljni, priopćeno je iz Elektroprivrede HZ HB.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m