top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Nastavak razgovora uprave i sindikata EP HZ HB o pravima zaposlenika
Petak, 25 Listopad 2013 07:36

altPrema ranijem dogovoru o suradnji u sjedištu poduzeća u Mostaru krajem prošloga tjedna održan je novi sastanak predstavnika JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, izvršne direktorice za ekonomske poslove Ivane Bunoze i izvršnoga direktora za Pravne poslove Mate Pavkovića s predstavnicima Nezavisnoga sindikata uposlenika

(NSUEPHZHB) predsjednikom Dubravkom Pervanom i tajnikom Lutkom Peharom.
Na dnevnom su redu osim ostalih bile teme iz Kolektivnoga ugovora elektroprivredne djelatnosti u Federaciji BiH, a odnose se na status i ostvarivanje prava uposlenika kao što su: isplate jubilarnih nagrada uposlenicima uz Dan poduzeća, mogućnosti osiguranja naknada za vjerski blagdan Božić, kao i darova za djecu uposlenika.

Predstavnici Sindikata izrazili su zadovoljstvo spremnošću Uprave poduzeća da sukladno zakonskim propisima i internim aktima poduzeća, nastave izvršavati sve predviđene obveze prema uposlenicima, posebice one čija je realizacija uvjetovana ostvarenim poslovnim rezultatima i dogovorom sa Sindikatom.

Održavanje redovitih radnih sastanaka ubuduće bi trebalo biti stalna praksa Uprave i Sindikata, a sve s ciljem daljnjega unapređenja suradnje, održavanja dostignutoga statusa i prava uposlenika, kao i mogućnosti za eventualna poboljšanja.

alt
ephzhb.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m