top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #EP HZHB otvorila novu zgradu u Tomislavgradu
Subota, 23 Studeni 2013 11:08

elek tg

Kako bi osigurali preduvjete za rad i uspješniju realizaciju kapitalnih investicija, danas je u Tomislavgradu svečano otvorena novoizgrađena poslovna zgrada Proizvodnje električne energije Elektroprivrede HZHB.


Prigodnoj svečanosti osim članova upravljačkih tijela Elektroprivrede HZ HB i uposlenika, bili su nazočni i brojni gosti iz tijela zakonodavne i izvršne vlasti općine Tomislavgrad, općinskih javnih ustanova, poduzeća i udruga, te županije Hercegbosanske, Federacije BiH i drugi.
alt

Zgradu su zajednički otvorili načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin i generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar Nikola Krešić, koji je ovom prigodom pored ostaloga kazao:
„Smatram da ovo poduzeće i općina Tomislavgrad zaslužuju primjeren i funkcionalan poslovni objekt. Na taj način pokazujemo našu odlučnost da realiziramo planirane investicije, u suradnji s ovom općinom na čijem području posljednjih godina imamo najviše projekata kada su u pitanju novi proizvodni kapaciteti“.
Direktor Krešić je istaknuo kako JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar nastoji u svim općinama gdje obavlja djelatnosti osigurati adekvatne prostore koji će pridonijeti učinkovitijem radu, i stalnom poboljšanju kvalitete pružanja usluga našim kupcima, strankama i partnerima.

Tomislavgradski načelnik Ivan Vukadin, u pozdravnom obraćanju okupljenima izrazio je zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom, i očekivanja kako će novi proizvodni objekti na području općine biti realizirani u zajedničkom interesu građana Tomislavgrada, općine i Elektroprivrede HZ HB.
Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. Nediljko Rimac, na poseban je način zahvalio Elektroprivredi HZHB što je prepoznala potencijale općine Tomislavgrad i županije, čije će iskorištavanje kroz kvalitetne projekte donijeti brojne koristi ovome kraju.

alt
Novoizgrađena poslovna zgrada, koju je blagoslovio mjesni župnik fra Velimir Bagavac, ima korisnu površinu 973,85 m2 s pristupnim trgom, parkingom i skladišnim prostorom, a smještena je u industrijskoj zoni Vučilov brig. Financijska sredstva uložena u izgradnju toga poslovnog objekta iznosila su 2,1 milijun KM, a radove je izvodio konzorcij tvrtki Kror d.o.o. Posušje, Dalekovod d.o.o. Mostar i I.P.N. Posušje.

ephzhb.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m