top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #14. sportske igre radnika JP Elektroprivreda HZ HB u Čapljini
Subota, 23 Studeni 2013 11:19

igre ephb

U organizaciji Nezavisnoga sindikata EPHZHB, a uz financijsku potporu Uprave EPHZHB, 15. i 16.11. 2013. održane su u Čapljini Četrnaeste sportske Igre uposlenika JP Elektroprivreda HZ HB. Sudionici Igara natjecali su se u tradicionalnim igrama: malom nogometu, pikadu, stolnom tenisu, šahu i boćanju.


Ove godine na Igrama se okupilo više od dvije stotine sudionika, a osim uposlenika Elektroprivrede HZHB na igrama su sudjelovali i radnici Elektroprijenos OP Mostar.
altSportskim igrama nazočili su i članovi Uprave i Nadzornoga odbora, a generalni direktor Nikola Krešić je prigodom svoga obraćanja na svečanoj večeri čestitao sudionicima igara, posebice pobjednicima, te je zahvalio svim djelatnicima na radu i svakodnevnom zalaganju što je rezultiralo, kako je rekao, najboljim rezultatima poslovanja od postojanja ove Elektroprivrede.
alt
U nastavku dajemo pregled pobjednika u svim disciplinama, uz napomenu da su Igre uvijek u duhu poštene borbe i dobroga druženja svih radnika:


Mali nogomet:

1. momčad DP i OP HBŽ, ekipa1
2. momčad DP i OP ZHŽ, ekipa 1
3. momčad DP i OP HNŽ, ekipa1


Fair-play momčad: HE Rama
Najbolji igrač: Božo Crnjak DP i OP HBŽ
Najbolji strijelac: Boris Slokar (7golova) DP i OP HNŽ, ekipa1
Najbolji vratar: Ivica Miličević DP i OP ZHŽ,ekipa1


Boćanje (ž):
1. DP i OP HBŽ, ekipa 1
2. DP i OP PŽ
3. DP i OP HNŽ, ekipa 2


Šah:
1. Miro Marjanović, DP i OP SBŽ, ekipa 1
2. Ilija Damjanović, DP i OP PŽ
3. Stanko Dadić, CHE Čapljina


Pikado:
1. DP i OP SBŽ, ekipa 1
2. DP i OP HBŽ, ekipa 1
3. Elektroprijenosa, Mostar


Stolni tenis (m):
1. Ivo Čerkez (HE Mostar)
2. Darko Stjepanović, DP i OP HNŽ, ekipa 1
3. Mirko Vincetić DP i OP PŽ


Stolni tenis (ž):
1. Nada Bagarić DP i OP HBŽ, ekipa 2
2. Mirjana Vukoja DP i OP HNŽ, ekipa 2;
3. Radmila Perić DP i OP HNž, ekipa 2

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m