top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Otvorena nova zgrada EP HZHB i u Busovači
Četvrtak, 28 Studeni 2013 18:19

ep busovacaGeneralni direktor Elektroprivrede HZHB d.d. Mostar Nikola Krešić i načelnik općine Busovača Asim Mekić danas su svečano otvorili novu zgradu Poslovnice Elektro Busovača. Taj poslovni objekt jedan je u nizu novoizgrađenih za potrebe distribucijske djelatnosti kao i opskrbe

oko 4100 kupaca električne energije s područja općine Busovača.

Nova zgrada s kupljenom parcelom (u Ulici Željeznička b.b.) na kojoj se nalazi vrijedna je 826.000,00 KM, a raspolaže s 380 m2 korisnoga prostora, natkrivenoga skladišta od 118 m2 uz 2300 m2 partera i otvorenoga skladišta što će svakako pomoći boljem i modernijem poslovanju Elektroprivrede HZ HB.

Projektant zgrade bilo je Poduzeće za prostorno uređenje Zenica d.o.o., a izvođač radova Miličević d.o.o. Kreševo.

Na prigodnoj svečanosti otvorenja generalni direktor Krešić kazao je kako je Elektroprivreda HZHB na području Distribucijskoga i Opskrbnoga područja Centar u proteklom razdoblju uložila znatna financijska sredstva u obnovu i izgradnju distribucijske mreže, ali i za sanacije, opremanje ili izgradnju novih poslovnih objekata.

Time se želi poboljšati radne uvjete uposlenicima i kvaliteta pružanja usluga kupcima el. energije, a najavljena je i skora realizacija novih sličnih investicija na tome području.

Među brojnim gostima na svečanosti je bila i Mirjana Plavčić, predsjednica Općinskoga vijeća Busovača, te načelnik te općine koji je uputio riječi zahvale Upravi Elektroprivrede HZHB na vrijednom ostvarenju i investiranju, te izrazio uvjerenje kako će se takva praksa nastaviti. Poslovni objekt blagoslovio je mjesni župnik fra Dominko Batinić.

Inače, kada su u pitanju rezultati rada uposlenika distribucije električne energije na području poslovnice Busovača, u tekućoj je godini dosada ostvareno smanjenje gubitaka na mreži za 3,5 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U poslovnici očekuju nastavak toga trenda, što je za svaku pohvalu budući da su ostvarili najbolji rezultat na razini poduzeća.
alt
Sukladno već ustaljenoj praksi održavanja sjednica Uprave Društva na terenu, tako je i u Busovači održana 102. po redu sjednica. Kao nastavak pružanja potpore i kontinuirane suradnje s društvenom zajednicom u kojoj ovo poduzeće obavlja svoje djelatnosti, na održanoj sjednici su pored ostaloga, donesene i odluke o sponzoriranju rada i aktivnosti sportskih klubova: Nogometni klub Vitez, Nogometni i košarkaški klub Busovača i Košarkaški klub Novi Travnik.


ephzhb.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m