top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U tijeku redovita obuka zaštite na radu za 1898 radnika EP HZBH
Srijeda, 04 Prosinac 2013 12:21

obuka ep ljU JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar redovite se u dvogodišnjem razmaku, sukladno zakonu i internim normativnim aktima koji reguliraju tu materiju, izvode obvezne obuke iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i prve pomoći. Već mjesec dana u svim organizacijskim jedinicama svi radnici, njih 1898

, moraju obvezno proći navedene obuke koje izvode stručno osposobljeni predavači Elektroprivrede HZ HB.
Obuke se izvode prema vrst djelatnosti i vrsti poslova koje pojedini radnici obavljaju na radnome mjestu. Uz opću obuku o mjerama zaštite na radu, zaštite od požara i davanja prve pomoći koju moraju proći svi radnici, poseban, specijalistički dio slušaju i polažu djelatnici koji se bave operativnim radom i izravnim radom pod naponom.
Nakon odslušane obuke, svi radnici polagat će test o čijim će rezultatima biti informirani (točnost testa mora biti iznad 75%).
Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar ima relativno nizak postotak povreda na radu uzrokovanih nepridržavanjem mjera zaštite na radu ili propustima u svezi s tim, a važnost je redovite obuke svakako doprinijela tim činjenicama.

alt

ephzhb.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m