top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Džajić-Commerce: Zaista primamljivo - Uistinu BRAVO!
Utorak, 21 Siječanj 2014 17:42

DZAJICRAUCHPravi plodovi su najbolji magneti u svakoj životnoj prilici. Primamljivim okusom velikog broja različitog voća definitivno su u modi sokovi kojima se gasi žeđ. Visoki udjel voća i prirodni izgled osigurava voćnim napitcima BRAVO istinsku privlačnost da se posegne za ovim napitkom. Prirodno voće. Prirodno od Rauch-a.

 

Više užitka u voću!

BRAVO predstavlja kreativni spoj različitih egzotičnih i domaćih vrsta voća i bobičastog voća. BRAVO voćni napitci su pravi sokovi za gašenje žeđi i stalnim novim idejama i zanimljivim doživljajima okusa osiguravaju raznolikost okusa voća. Marka za sve, namijenjena za sve kojima je stalo do mladalačkog, slobodnog izgleda i snažnog voćnog okusa. Voćni nektar i pića sa vrijednim vitaminima, hranljivim i mineralnim tvarima za bolju vitalnost jamče vrhunski voćni okus, uvijek i posvuda.

BRAVO vrijeme je svako vrijeme!

Gazirajući okus napitka nalazi se i u gaziranim sokovima i BRAVO sokovima sa kombinacijom vitamina ACE u praktičnoj PET boci. Različitim oblicima ambalaže u bocama sa praktičnim zatvaračem s navojem od 0,5 litara i 1,5 litara preko tetrapak ambalaže od 1 do 2 litre, BRAVO je predviđen da utaži svaku žeđ.

alt

Pored mnogobrojnih brendova, firma Džajić Commerc d.o.o. Ljubuški je i brand partner kompanije Rauch Fruchtsäfte Gesellschaft m.b.H. & Co OG.

 

Sponzorirani članak

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m