top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Arox d.o.o. Ljubuški: Natječaj za posao
Ponedjeljak, 17 Veljača 2014 20:46

alt

AROX d.o.o Ljubuški raspisuje NATJEČAJ  za slijedeća radna mjesta: 1. djelatnik na poslovima krojenja i šivanja tekstila (m/ž)   više izvršitelja

Uvjeti: - SSS tekstilne struke ili neke druge struke ako ima iskustva u navedenom poslovima

 

- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima poželjno

Probni rad jedan mjesec.

Ukoliko nemate iskustva ili odgovarajuću kvalifikaciju, a spremni ste za prekvalifikaciju, obuku i usavršavanje za tražene poslove, javite nam se.
 
Uz ponudu obvezno poslati kratki životopis presliku svjedodžbe ili diplome, vlastitu fotografiju, adresu i broj telefona.

Šaljite isključivo preslike dokumenata jer prijave ne vraćamo.  

Prijave slati isključivo poštom na adresu:
AROX d.o.o. Ljubuški
Tomislava Ivčića bb,
88320 Ljubuški
s naznakom ''za natječaj''.

Natječaj je otvoren do 28.veljače 2014.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m