top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Poziv na javnu tribinu za poljoprivredne proizvođače
Ponedjeljak, 13 Travanj 2009 00:00

marko_i_mazaIz Saveza poljoprivrednih udruga Županije Zapadnohercegovačke dobili smo obavijest da se pozivaju svi poljoprivredni proizvođači naše županije na javnu tribinu koja će se održati u ponedjeljak, 20. travnja 2009. godine u hotelu Bigeste Ljubuški, a početak tribine je zakazan za 20 sati.

Na tribini će sudjelovati predstavnici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a povod javne tribine je objava naputka o ostvarenju novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji za 2009.godinu od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.


Kompletan naputak o ostvarenju novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, Službene novine br. 20/09 možete pročitati ovdje.

Inače ovaj Savez poljoprivrednih udruga Zapadnohercegovačke županije je osnovan na osnivačkoj Skupštini u Ljubuškom 2. travnja ove godine, a cilj ove nevladine i nepolitičke organizacije je zaštita i unapređenje gospodarskog, socijalnog i kulturnog položaja svih žitelja sela u spomenutoj županiji.

LJ::Portal
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m