top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Održan radni sastanak predstavnika Uprave i Sindikata Elektroprivrede HZ HB
Utorak, 28 Svibanj 2013 14:21

ephz sindikatJučer je održan radni sastanak predstavnika Uprave JP Elektroprivreda HZHB i Nezavisnog sindikata uposlenika Elektroprivrede HZ Herceg Bosne, na kojem se razgovaralo suradnji i aktualnim temama vezanim za prava i obveze poslodavca i uposlenika Društva,  sukladno zakonskim propisima i Kolektivnom ugovoru elektroprivrednih djelatnosti u Federaciji BiH. 

 

U ime Uprave Društva nazočni su bili generalni direktor Nikola Krešić i Ivana Bunoza izvršna direktorica za Ekonomske poslove, dok je Sindikat predstavljao Dubravko Pervan, predsjednik. 

Na sastanku je osim ostaloga dogovorena visina i način isplate naknade za godišnji odmor uposlenicima (regres) koja će iznositi 65% od prosječne plaće u Društvu. 

Svim uposlenicima neoporezivi dio te naknade bit će isplaćen do 15. lipnja 2013. godine, dok će se preostali oporezivi dio isplati najkasnije do 10. srpnja 2013. godine.

Usvojen je i zaključak kako će se ukoliko to rezultati poslovanja budu dozvoljavali, isplaćivati i ostale naknade uposlenicima, posebice naknada za vjerske blagdane (božićnica), a pri odlučivanju o njezinom financijskom iznosu, uzet će se u obzir visina isplaćena regresa u 2013. godini.

alt

ephzhb.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m