top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Elektroprivreda HZHB na sajmu 'Energa 2013' u Tuzli
Utorak, 04 Lipanj 2013 14:57

sajam epI ove godine se JP Elektroprivreda HZ HB predstavlja na Međunarodnome sajmu energetike „ENERGA“ u Tuzli koji se održava u razdoblju od 4. do 7. lipnja 2013. godine. Slogan ovogodišnjeg sajma, kao i prateće konferencije je „THINKING THE FUTURE-MISLITI NA BUDUĆNOST“, a izražava posvećenost modernoj, održivoj i efikasnoj energetskoj

budućnosti, čemu su prilagođeni svi programski sadržaji, stoji u priopćenju Elektroprivrede HZ HB.

Sajam su danas svečano otvorili Nermin Nikšić, premijer Vlade Federacije BiH i Erdal Trhulj, federalni ministar energije, industrije i rudarstva koji je i pokrovitelj Sajma, te brojni gosti i izlagači iz Bosne i Hercegovine i inozemstva.

ENERGA 2013 promovira razvoj solarnih tehnologija, dok je TUZLASOLAR EXPO  posebna izlagačka sekcija ovogodišnjeg sajma koja okuplja projektante, proizvođače opreme, instalatere i druge koji će svojim prezentacijama predstaviti mogućnosti i prednosti korištenja solarne energije. U središtu međunarodne konferencije ENERGA aktualna su pitanja iz područja obnovljivih energetskih izvora i energetske efikasnosti kao što su: energetske politike, obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost, suvremeni trendovi u termoenergetici i rudarstvu, te solarna energija.

Na Sajmu i Konferenciji sudjeluju i predstavnici Elektroprivrede HZ HB: generalni direktor Nikola Krešić, izvršna direktorica za ekonomske poslove Ivana Bunoza, izvršni direktor za opskrbu električnom energijom Robert Majić, izvršni direktor za razvoj Milan Lovrić, te član Nadzornog odbora Midhat Arpadžić i rukovoditelj za razvoj obnovljivih izvora energije i energetsku učinkovitost Miroslav Nikolić.

alt

Na prigodnom štandu poduzeća kao i na Međunarodnoj konferenciji bit će predstavljene sve djelatnosti Elektroprivrede HZHB, poslovna politika i kapaciteti, a posebice razvojni projekti, odnosno izgradnja novih proizvodnih kapaciteta. Među prvima sajamski prostor Elektroprivrede HZ HB posjetili su federalni premijer Nikšić i resorni ministar Trhulj.

Tuzlanski je sajam po svome programu i izlagačima jedinstven u regiji jugoistočne Europe i uvijek je iznova izvrsna prigoda za povezivanje tvrtki, razmjenu iskustava, predstavljanje njihovih proizvoda i mogućnosti, kao i intenziviranje šire međunarodne suradnje.

 

ephzhb.ba

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m