top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Visoke ljetne temperature isušuju plodno tlo koje vapi za vodom
Petak, 21 Lipanj 2013 13:46

navodnjavanjeOvaj lipanj je svakako opravdao naziv ljetnog mjeseca. Temperature su već neko vrijeme iznad 35 stupnjeva Celzijusovih što dovodi do isušivanja zemlje koju poljoprivrednici obrađuju pa plodno tlo svakodnevno vapi za vodom i navodnjavanjem.

 

U krajevima kroz koje prolazi živa tekuća voda stanje nije problematično jer poljoprivrednici koriste vodu kako bi navodnjavali poljoprivredne kulture dok u onim krajevima gdje vode nema poljoprivrednici gledaju u nebo očekujući kišu koja bi trebala spasiti ovogodišnje urode sa naših njiva.

Kako se sad čini po izvještajima meteoroloških službi sljedeći tjedan bi moglo doći do osvježenja uz znatne količine kiše što će svakako dobro doći poljoprivrednicima.

FOTOGALERIJA

Ivan Ramić | ABCportal.info

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m