top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Andrej Vištica: Mallorca
Subota, 25 Siječanj 2014 19:07

andrej Prošlo je već skoro tjedan dana od kad sam na Mallorci. Smješteni smo u mjestu Felanitx na jugo-istoku otoka. Malo mjesto u unutrašnjosti koje nije toliko okrenuto turizmu što znatno smanjuje šansu da se sa lokalcima može sporazumjeti na bilo kojem jeziku osim njihovog.


Što se tiče uvjeta za trening, ovo je definitivno najbolje mjesto na kojem sam dosad bio. Redovito poluprazan bazen je na manje od kilometar od stana. Ceste su u savršenom stanju, a može se naći i ravnih i brdovitih ruta. Veća brda su na drugoj strani otoka, otprilike 40km od nas tako da do njih možemo jedino na dužim vožnjama. Ali San Salvador i Randa su vrlo dobra alternativa nadomak ruke (cca 350m visinske). Uske i neprometne ulice u okolici su idealne za trčanje, a atletska staza je u susjednom mjestu, udaljenom otprilike 15km.
lj

Pogled sa San Salvadora

Vrijeme je za sad bilo dosta dobro. Imali smo jedan dan s kišom, a kad nema kiše onda često ima dosta vjetra. Temperature se kreću oko 15C tako da vjetar i eventualna kiša ne smetaju previše. Otok je puno zeleniji nego što sam zamišljao. Bademi su u cvatu, ima cvijeća po livadama, a čini mi se da sam neki dan vidio neku ženu kako bere šparoge. Doima se kao pravo proljeće.
lj

I ovamo se sve zabijelilo

 

andrejvistica.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m