top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Hrvatska se odlučila za gradnju Pelješkog mosta
Ponedjeljak, 20 Siječanj 2014 11:34

ljU Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture održat će se sastanak na kojemu će predstavnicima Europske komisije biti predana konačna verzija predstudije za povezivanje juga s ostatkom Hrvatske. U konačnoj verziji predstudije stoji da je most najbolje rješenje, neslužbeno je sinoć HRT-u potvrdio visoki izvor iz Vlade.

Animirana slika Pelješkog mosta ipak će postati hrvatska stvarnost. Detaljna studija izvedivosti treba se financirati novcem Europske unije. Istodobno, Hrvatske ceste napravit će lokacijske izmjene u skladu s novim projektom. Sve bi trebalo biti gotovo do listopada.

Zadovolji li pripremljeni projekt stroge kriterije financiranja, odgovor Europske komisije bit će potvrdan. No prije toga detaljna studija izvedivosti, baš kao i predstudija, morat će potvrditi da je Pelješki most najbolje rješenje.

 

HRT.hr

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m