top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Prepuna katedrala na prvoj večeri duhovne obnove
Četvrtak, 15 Prosinac 2011 10:11
puna_katedralaPrva večer duhovne obnove u Došašću s mr. sc. don Damirom Stojićem u organizaciji Katedralnog župnog ureda napunila je mostarsku katedralu. Večeras će također biti održana i druga večer obnove s početkom u 19 sati.
Stojić je zainteresiranim mladima govorio o svojoj obitelji i svom životu, te primjerima približio mladima grijeh lažnih obećanja, kletvi, psovki i lažnih zavjeta, o nevjerici iz straha. Uz molitvu, pjesmu, govor i klanjanje došlo je i vrijeme za rastanak, do večeras, kad će tema duhovne obnove biti: “I Riječ je Tijelom postala“ Iv 1, 14. i teologija tijela.

Svi su pozvani na predavanje koje će trajati od 19 do 22 sata.K.C.| Pogled.ba
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m