top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #"Otirač - uan men šou" u Grudama
Utorak, 27 Prosinac 2011 17:21
otiracGrudska udruga mladih(GRUM) poziva Vas na predstavu "Otirač - uan men šou", Ive Krešića, koja će biti igrana u četvrtak, 29.12. u 20:00 sati, u kino dvorani u Grudama. Diplomska predstava Ive Krešića iz Mostara, rasprodana je više od deset puta u Mostaru, a odigrana je u cijeloj BiH.

Kultura kao i kulturni sadržaji nedostaju nam kroz cijelu godinu, a ovo je prilika da se zabavite i uživate u monodrami ovog osebujnog mostarskog glumca, stihoklepca i srednjoškolskog pjevača.

Ulaz iznosi simboličnih 5 KM.

Na naše pitanje što poručuje publici u Grudama, Ivo nam je izjavio: ''Volim sve što vole mladi. Skupljam sličice i značke, pa ako ima netko da se mijenjamo neka ponese.''

O predstavi:

Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu, Ivo Krešić maestralno na komičan izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha. Premda se radi o monodrami s elementima komedije, riječ je jako ozbiljnoj predstavi s koje se odlazi kući s osmjehom na licu i grčem u želucu. Toliko dinamike i poleta danas se rijetko na kazališnim daskama viđa.

Grudska Udruga Mladih
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m