top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #



FOTO: U centru Vrgorca osvanulo skijalište!
Nedjelja, 05 Veljača 2012 11:31
vrgorac_skijeHrvatska nastavlja borbu sa snijegom. Najteže je u Imotskom i Vrgorcu, gdje je palo najviše snijega, više od metra, ali snježni su nanosi ponegdje i viši od dva metra, toliki snijeg ne pamte ni najstariji mještani. U samom Vrgorcu visina snijega je preko 90 cm, a u okolnim selima, posebice u planinskom djelu općine, prelazi jedan metar.
Ralice čiste ceste u samom središtu mjesta i državnu cestu D-62 od Vrgorca do ulaza na Dalmatinu na Ravči, no bez prijeke potrebe i bez lanaca i zimske opreme ne preporuča se nikakvo putovanje.

Dva kombija talijanskih hodočasnika koji su krenuli u Međugorje, po izlasku s Dalmatine zaglavili su na ulazu u Vrgorac, no pomogli su im vrgorački vatrogasci koji su im posudili i postavili lance za kotače, te im omogućili vožnju prema konačnom odredištu.

Odavno neviđeni snijeg, koji i dalje pada, blokirao je život u Vrgorcu, no Vrgorčani su ga iskoristili za snježne radosti te od najfrekventnije ulice, Hrvatskih velikana, napravili skijalište i priredili nesvakidašnji ugođaj u Tinovom gradu, u kojemu nikad do sada nije viđeno skijanje na pravim skijama, i to u samom središtu mjesta.



Jure Divić, tportal.hr | LJ::portal




Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m