top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Neum odsječen od svijeta; nema struje, telefoni ne rade
Ponedjeljak, 06 Veljača 2012 09:40
renault_snijeg_naslVeć drugi dan situacija u Neumu je kritična. Neumljani tek od danas poslijepodne mogu proći prema Republici Hrvatskoj u oba smjera, i prema Dubrovniku i prema Pločama, a cesta Neum - Stolac zatvorena je za promet za sva vozila. Uspjeli smo ipak stupiti u kontakt sa našom dopisnicom iz Neuma Anom Piccolotti, koja nam je opisala situaciju u Neumu.

''U trenutku dok razgovaramo koristim mrežu T-mobile, dakle u roamingu sam, jer su Eronetovi odašiljači u Neumu izvan funkcije. Struje nemamo od jučer, Eronetov predajnik je pao pa nemamo ni signala, a telefonski vodovi za fiksnu telefoniju su u kvaru. Dosta ljudi koji imaju malu djecu već su napustili Neum i idu kod rodbine u Čapljinu i Dubrovnik, upravo zbog toga što su najave da struje nećemo imati sedam dana''. - rekla nam je naša dopisnica ističući kako je dobra stvar što su živežne namirnice poput kruha, brašna i soli danas stigle u trgovine u Neumu.

Od Neuma do Čapljine automobilom se danas probio i Josip Njavro, koji nam je posljednjih dana redovito slao fotografije iz Neuma. Prema njegovim riječima cesta od Neuma do Čapljine je čista, ralice su očistile put, tako da se oni koji imaju zimske gume i lance mogu bez problema probiti do Čapljine.

''Kad je u pitanju Neum najviše problema izaziva led, zbog kojeg je pao veliki broj stabala diljem Neuma. Određen broj stabala pao je po autima, a sa čak 3-4 centimetra leda doslovce su okovana auta koja su bila parkirana izvan garaža. Osim snijega najviše problema stvorio je led, a kako se vidi na jednoj od fotografija led je savio dalekovod kao da je od gume'' - rekao nam je Josip.

Čapljinski portal prvi vam i jedini od svih medija donosi fotografije Neuma okovanog ledom, kao i fotografije ceste od Čapljine do Neuma.Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m