top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Radnici Elektroprivrede HZ HB pomažu ekipama Elektroprijenosa
Četvrtak, 09 Veljača 2012 09:52
elektroprijenosU većini je općina na opskrbnom području Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar opskrba električnom energijom zadovoljavajuća. Povremeno se javljaju kvarovi koji se otklanjaju na poziv potrošača. Unatoč snježnim oborinama, jakom vjetru i otežanom pristupu distribucijskim objektima, uposlenici su ovoga Poduzeća već danima neprestano na terenu i ulažu maksimalne napore kako bi kvarove što brže otklanjali.

I dalje je najteža situacija u općini Neum gdje uposlenici EPHZHB pomažu ekipama Elektroprijenosa u saniranju štete, odnosno prekida u isporuci električne energije, prouzročenom padom 10- ak stupova na 110 kV dalekovodu.

Zbog nastalih izvanrednih okolnosti i proglašenja stanja elementarne nepogode suočeni smo i s otkazima ugovora o nabavi nedostajućih količina električne energije od strane dobavljača. Stoga smo primorani svakodnevno iznalaziti nove mogućnosti i kupovati energiju na tržištu po višestruko većim cijenama od uobičajenih.

Za sada Elektroprivreda HZ HB uspijeva osigurati dovoljne količine električne energije za sve svoje potrošače.

Razumijevajući potrebu za električnom energijom, posebice kućanstvima u ovako teškim uvjetima, ponovno apeliramo i pozivamo na racionalniju potrošnju koliko god je to moguće, s ciljem lakšega održavanja stabilne opskrbe.

vecernji.ba
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m