top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #VIDEO: Čapljina najbolji primjer čišćenja snijega u državi!
Nedjelja, 19 Veljača 2012 20:12
ciscenje_trga_naslSvjetao primjer dobre organizacije i održavanja normalnog života u okolnostima snježnog nevremenima proteklih tjedana svakako je općina Čapljina. Poučena iskustvom brojnih poplava dobro organizirana i opremljena Služba civilne zaštite spremno je reagirala na zapovijedi iz općine. Prvog dana nevremena sva mehanizacija u Čapljini bila je na terenu.

Općina je prethodno nabavila pet tona soli kojom se nakon čišćenja održava prohodnost čapljinskih cesta kako bi se mogla dostaviti hrana i pomoći starim i nemoćnim.

Kako ne bi bila oštećena površina pločnika, umjesto bagerom čapljinski trg čišćen je lopatama. Čapljinci su svakako prepoznali trud i spremnost službi da svoj grad obrane od nevremena.
U ovom hercegovačkom gradu život se odvija normalno, ulice su prohodne, kao i većina trotoara jer su Čapljinci uvelike čistili snijeg ispred svojih objekata.
Goran Karanović, FTV | ČA::portal
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m