top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Bend Pešes treba vašu pomoć!
Ponedjeljak, 23 Travanj 2012 09:11
pesesBend Pešes, najpoznatiji po svom prvom singlu Do Kraja ima veliku šansu zasvirati na zagrebačkom Bundeku u sklopu koncerta Ritam Europe 2 na kojem nastupaju i "Rundek Cargo Trio", "Kawasaki 3p" i talijanski bend "Madre de figli ignoli",te uz to osvojiti i studijsko snimanje singla te snimanje videospota.

Za to im je potrebna vaša pomoć.

Svi koji žele pogurnuti jedan od najboljih hercegovačkih bendova mogu to učiniti klikom na link:
http://ritam-europe.com.hr/prijavljeni-bendovi

Glasovati je jednostavno: odaberite Pešes, zatim se ulogirajte preko Facebooka , Twittera ili e-maila i glasajte za ovaj bend.

Pomozite im da nastupe na Zagrebačkom Bundeku, te da osvoje studijsko snimanje singla i snimanje spota. Ovakve prilike se ne dobivaju svaki dan. Hvala!


jabuka.tv

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m