top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Pri pljački zlatarnice u Međugorju ranili jednu osobu
Petak, 15 Lipanj 2012 10:03
pljacka_zlatarniceU Međugorju je večeras oko 22 sata opljačkana zlatarnica Tony Gold-Oro uz uporabu vatrenog oružja. Pljačkaši su, kako doznaje Bljesak.info, ranili jednu osobu, te je s ozljedama neutvrđenog stupnja prevezen u Kliničku bolnicu Mostar. Na mjesto događaja je oko 00:30 sati stigao i dežurni tužitelj Predrag Tomić koji je rukovodio očevidom.

Kako je Tomić izjavio za Bljesak.info u zlatarnicu su sa vatrenim oružjem ušle tri maskirane osobe s namjerom da istu i opljačkaju, u čemu su djelimično i uspjeli (otuđena je određena količina nakita). Prilikom izlaska iz zlatarnice ispred iste se našao M.D. (1961.) koji je vlasnik susjednog objekta, te je imao namjeru spriječiti pljačkaše u otuđivanju plijena.

Tom prilikom pljačkaši su zapucali, te su ga ranili, a oni su se u automobilu Golf udaljili s mjesta događaja. Nakon izvjesnog vremena na putu prema Čapljini je pronađen Golf u kojem su pljačkaši pobjegli. Neslužbeno se doznaje da je isti otuđen.

U samoj zlatarnici izuzeti su određeni tragovi koji bi trebali pomoći u rasvjetljavanju ovog događaja. Tijekom noći automobil bi trebao biti prebačen u krug PU Mostar gdje bi trebalo biti izvršeno vještačenje i izuzimanje tragova.

U trenutku pljačke prema kazivanjima očevidaca na Glavnoj ulici ispred zlatarnice nalazio se veliki broj ljudi kako onih koji su proslavljali uspjeh reprezentacije Hrvatske, tako i turista. Na svu sreću prilikom pljačke i pucnjave drugih ozlijeđenih nije bilo.

Također, neslužbeno se doznaje da će se u istragu oko ovog događaja uključiti i MUP FBiH.
bljesak.info
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m