top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #VIDEO: Svečano obilježena 31.obljetnica Gospinih ukazanja
Utorak, 26 Lipanj 2012 16:08
medjugorje_crkvaObilježavanje 31. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju završeno je sinoć molitveno-liturgijskim programom koji je započeo je u 18 sati molitvom krunice i nastavio se misnim slavljem u 19 sati kojega je predvodio provincijal Hercegovačke franjevačke provincije dr. fra Ivan Sesar, uz koncelebraciju 162 svećenika.

Tijekom cijelog jučerašnjeg dana Međugorje i Bijakoviće prema nekim procjenama posjetilo je preko stotinu tisuća hodočasnika, uz domaće iz Hercegovine, na tisuće njih pristiglo je iz Bosne, Hrvatske pa sve do Engleske, SAD-a, Portugala, Irske, Njemačke, Austrije, Češke, Poljske, Ukrajine, Italije, Rumunjske, Švicarske, Ugande, Slovačke, Kine,Francuske, Slovenije, Koreje...

Mnogi su došli organizirano, autobusima, zatim automobilima, biciklima, a veliki je broj i onih koji su iz hercegovačkih mjesta došli pješice.

Najsvečanije je bilo na večernjem misnom slavlju na kojemu se okupilo nekoliko desetaka tisuća hodočasnika, a  pjevanjem ga je uveličao međugorski zbor Kraljice Mira pod ravnanjem s. Irene Azinović i Prvi band Orkestra oružanih snaga BiH.

Na kraju misnoga slavlja, pozdrave i riječi zahvale izrekao je dr. fra Miljenko Šteko, župni vikar i ravnatelj informativnog centra Mir Međugorje. Cijelodnevni program slušatelji su mogli uživo pratiti putem valova Radiopostaje Mir Međugorje.

Brotnjo.info
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m