top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Lokalne vlasti u Grudama pozvale ALBA-uda riješi pitanja divljeg deponija
Subota, 25 Kolovoz 2012 09:04
alba_otpadDeponij koji se stvorio na lokaciji Bili Brig, a na temelju kojeg se posljednjih dana vode intenzivni “ratovi”priopćenjima, u fazi je rješavanja. Tvrtka Alba, koja je prije nekoliko dana obećala pomoć grudskom poduzeću Komunalno, uključila se u posao, a prema riječima njenog direktora Vlade Jerkića dosad je odvezeno oko 150 tona otpada. Još prije nekoliko dana ravnatelj J.P. Komunalno Grude Jerko Vlašić rekao nam je kako ovaj problem datira još otkad je Grude zatrpao rekordni snijeg. - Na žalost, još od onoga ogromnog snijega kada se smeće nije vozilo imali smo određenih problema s njim, ali smo pretovarima i dogovorima sa sanitarnim deponijem krenuli u sanaciju odlagalištakoja su nam tad bila potrebna da bi poduzeće normalno djelovalo, te da bi grudska kućanstva mogla nesmetano funkcionirati. Vlašić je tad naglasio da će u suradnji s Albom potpuno očistiti ovo područje. Ipak, zbog ovog problema NSRzB tražila je ostavku v. d. načelnika Ljube Grizelja i žurno zatvaranje ovog deponija koji je proizveo niz problema posljednjih dana.
bili_brig
Gruđani su podijeljeni što se tiče ove teme jer se radi o početku predizborne kampanje. - Moglo se pričekati još mjesec dana, ako je već mjesecima bila ovakva situacija. Da se ovo dogodilo nakon izbora morali bismo čekati sljedeće četiri godine da se nešto dogodi, tvrdi jedan dio mještana. Drugi dio pak naglašava da nije bilo reakcije medija i političkih opcija, ovo bi postalo novo ilegalno odlagalište koje bi bilo gore nego Bezdan, nekad najgore ilegalno odlagalište gdje se moglo pronaći sve i svašta. Prema sadašnjoj situaciji Alba je krenula s odvozom otpada i problem bi trebao biti riješen u idućih nekoliko dana. - ALBA je još jednom pokazala kako ima kapacitet za rješavanja ovakvih problema. Želimo i možemo pomoći lokalnim zajednicama u Hercegovini u rješenju pitanja odvoza i deponiranja otpada, poručili su iz ALBA-e.

Večernji list
{jcomments lock}Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m