top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Novi projekt: Video vijesti iz Međugorja!
Nedjelja, 26 Kolovoz 2012 13:47
madia_mmŽeleći svojim slušateljima i svim ljubiteljima Međugorja približiti događaje iz ovog mjesta mira i molitve, Informativni centar MIR Međugorje je krenuo s još jednim projektom pod nazivom VIDEO VIJESTI IZ MEĐUGORJA! Na taj način događaje o kojima ste mogli slušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje od sada možete pratiti i preko naše internetske stranice u video vijestima. Na realizaciji ovih vijesti sudjeluju Dragan Soldo, Fernando Perez i Luka Rupčić.

Prve vijesti su napravljene polovicom mjeseca srpnja i u njima govorimo o Međunarodnom molitvenom seminaru za svećenike koji se već u Međugorju tradicionalno održava, a donosimo i priču o tome kako župa, te svećenici žive s hodočasnicima koji dolaze u Međugorje. Razgovaramo s dr. fra Miljenkom Štekom, ravnateljem Infomativnog centra Mir Međugorje i dr. fra Ivanom Dugandžicem, predavačem na Seminaru za svećenike.

Druge vijesti su napravljene u mjesecu kolovozu, a tema je 23. Međunarodni molitveni susret mladih. Razgovarali smo s fra Dankom Perutinom, koordinatorom Susreta i s mladima iz svijeta koji su sudjelovali na tom Susretu.

Ugodno gledanje!

Dijana Vranić |  Radio-Medjugorje.com
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m