top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U nedjelju proslava Uzvišenja Križa Kristova na Križevcu
Srijeda, 05 Rujan 2012 16:54
krizevacU subotu katolici proslavljaju blagdan Male Gospe. Svete mise u župnoj crkvi sv. Jakova su u Međugorju su u 7,8,11 i 19 sati.  Prve nedjelje nakon proslave blagdana Male Gospe, u međugorskoj župi se tradicionalno slavi Uzvišenja Križa Kristova. Svečanu sv. Misu na Križevcu,  predslaviti će fra Slaven Brekalo, kapelan u župi Međugorju s početkom u 11 sati.

Točno u 10 sati započinje molitva Križnog puta uz brdo Križevac, a budući da se na taj dan u Međugorje sliju rijeke hodočasnika, preporučuje se uspon na brdo nešto ranije. Svi oni koji nisu u mogućnosti popeti se na Križevac, mogu nazočiti jednog od sv. Misa u župnoj crkvi koje počinju u 6, 7, 8,12 i 19  sati.

Prelazak na zimski raspored molitvenog programa

U ponedjeljak 10. rujna mijenja se satnica molitvenog programa u crkvi sv. Jakova u Međugorju. Večernji molitveno-liturgijski program započinjat će molitvom krunice u 17 sati, sveta misa je u 18 sati.

Molitva krunice na Podbrdu, te pobožnost Križnoga puta uz Križevac započinjat će u 14 sati, a klanjanje je srijedom i subotom od 21 sat. Sveta misa u 13 sati u crkvi sv. Jakova bit će samo subotom.

Brotnjo.info
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m