top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Prvašići OŠ Ivane Brlić - Mažuranić
Četvrtak, 06 Veljača 2014 20:08

1raz-petra Mnogi mališani s nestrpljenjem su dočekali novu školsku godinu i obaveze koje ona nosi sa sobom. Marljive ručice učenika prvašića već vješto rade sa olovkama i bojicama. Tako je i sa onim učenicima prvog razreda koji nastavu pohađaju u osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić.

 

Osim centralne školu koja ima tri razreda, prvašića ima i u područnim odjelima Prologa, Vašarovića, Crvenog Grma i Studenaca. Zajedno sa svojim učiteljicama su pozirali pred fotoaparatom te osmjehom pokazali koliko vole školu.

 

1.a Gračine: učiteljica: Branka Lauc

1.b Gračine: učiteljica: Ankica Herceg

1.c Gračine: učiteljica: Vesna Rakić


Područni odjel Studenci: učiteljica Lenka Herceg

Područni odjel Prolog: učiteljica Danijela Planinić

Područni odjel Crveni Grm: učiteljica Anita Jelčić

Područni odjel Vašarovići: učiteljica Vedrana Sušac

 

LJ::portal u suradnji s Dnevnim listom predstavlja Vam prvašiće osnovnih škola s područja općine Ljubuški.

 

FOTO: Zorica Volarević | Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m