top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Predstavljamo prvašiće OŠ Marka Marulića Ljubuški
Četvrtak, 13 Veljača 2014 20:34

prvasici ljubuskiPrije mjesec dana školsko zvono napokon je  zazvonilo i u prvim razredima. Mnogi mališani s nestrpljenjem su dočekali novu školsku godinu i sjeli u školske klupe, ususret znanju, novim igrama i prijateljstvu. Matematički zadaci i prva slova novi su izazovi postavljeni  u životima  ovih veselih đaka spremnih da svojim znanjem osvoje „svijet“. 

Tako je i sa onim učenicima prvog razreda koji nastavu pohađaju u osnovnoj školi Marka Marulića u Ljubuškom. Osim centralne školu koja ima četiri razreda, prvašića ima i u područnim odjelima u Gornjim i Donjim Radišićima, Miletini i Cernu.

1.a Ljubuški: učiteljica: Marijana Miloš

1.b Ljubuški:  učiteljica: Andrijana Luburić

1.c Ljubuški:  učiteljica: Marina Dugandžić

1.d Ljubuški:  učiteljica: Danijela Bebić


Područni odjel Gornji Radišići: učiteljica Mladenka Luburić

Područni odjel Cerno: učiteljica Martina Dedić

Područni odjel Donji Radišići: učitelj Zdravko Selak

Područni odjel Miletina: učiteljica Mirjana Sušac

 

LJ::portal u suradnji s Dnevnim listom predstavlja Vam prvašiće osnovnih škola s područja općine Ljubuški.

 

FOTO: Zorica Volarević | Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m