top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Valentinovo u osnovnoj školi Tina Ujevića
Petak, 14 Veljača 2014 16:20

srca tiU osnovnoj školi Tina Ujevića u Vitini topline ne nedostaje jer se od ljubavi crveni cijela škola. Cijeli tjedan učenici i njihovi učitelji zajedničkim snagama spremati su se za ovogodišnje Valentinovo kada se prisjećamo svih koje volimo i različitih vrsta ljubavi koje postoje u našem životu.

 

U akciju prigodnog uređenja školskih učionica uključili su se svi učenici i svi učitelji. Svaki razred je uredio svoju učionicu na sebi jedinstven način. Glavni motiv koji se ponavljao je bilo, naravno, crveno srce. Rezultatom rada i opuštenom radnom atmosferom bili su zadovoljni svi. Najzanimljiviji učenički radovi bile su srcolike pizze koje su sve oduševile svojim izgledom i okusom.
Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku...

 

LJ::portal

 
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m