top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ljubuški: Izazovi i mogućnosti za nova radna mjesta
Petak, 14 Veljača 2014 20:58

ljZajednički projekt Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i suradnju (Sida), Projekt unapređenja lokalnog razvoja (GOLD) započeo je s radom potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju sa šest partnerskih općina Banja Luke, Bihaća, Bijeljine, Centra Sarajevo, Ljubuškog, i Tuzle.

Sve aktivnosti projekta bit će usmjerene otvaranju novih radnih mjesta, privlačenju domaćih i stranih investicija, povećanju izvoza i prihoda kroz promoviranje modela održivog ekonomskog razvoja.
"Fokus partnerskih općina i USAID/Sida GOLD projekta biće prvenstveno otvaranje novih radnih mjesta. Projekt će pomoći odabranim općinama da iskoriste svoje neiskorištene potencijale kako bi se otvorila nova rada mjesta za bh građane, prilagodile kvalifikacije i vještine nezaposlenih osoba potrebama tržišta rada i smanjila izuzetno visoka stopa od 63% nezaposlenosti mladih" naveo je David Barth, direktor misije USAID-a u BiH.

 

 

 

USAID BiH

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m