top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Ivica i Ivan Ereš proslavili dijamantni pir
Nedjelja, 16 Veljača 2014 18:44

eresiIvica Ereš r. Knezović i Ivan Ereš (Bože) proslavili su dijamantni pir, odnosno 60 godina braka u krugu svoje uže obitelji. Prije 60 godina, 16. veljače 1954. u humačkoj župi sv. Ante vjenčali su se Ivica i Ivan Ereš. Vjenčao ih je tadašnji humački svećenik fra Eugen Tomić.


Dijamantni pir sam po sebi kaže da su prošli tvrd život ovog našeg podneblja, kruh sa sedam kora naše kršne i ponosne 'Ercegovine.
Osvrćući se unatrag, supružnici Ivica i Ivan kažu da su imali lijep ali i težak život koji su podnijeli kroz zajedništvo braka, te izrodili i kršćanski odgojili četvero djece,od kojih imaju trinaestero unučadi i četvero praunučadi.
„Uvijek smo o svemu zajednički odlučivali i podržavali jedan drugoga. Bez sloge u braku nema ništa. Na to mladi danas zaboravljaju, nestrpljivi su i brzo planu, a potom rastava nije daleko.
Zato svim mladim parovima poručujemo da budu strpljivi i tolerantni jedno prema drugom i drže se Božjih zakona i poštuju jedno drugo, jer život je kao i rijeka pun nepoznanica koje treba prebroditi bez obzira na sve...“ poručuje nam ovo dvoje slavljenika.

lj

 

lj

 

Radišići portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m