top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Najljepša Hercegovka Kristina Anić iz Rame
Četvrtak, 09 Travanj 2009 13:33

U srijedu 08.04.2009. godine, u Svečanoj Sali hotela Brotnjo Čitluk, održan je Izbor Miss Hercegovine za Mis Bosne i Hercegovine. Titulu najljepše Hercegovke ponijela je Kristina Anić iz Prozora-Rame u konkurenciji od 15 djevojaka, koje su sudjelovale u izboru.


Za prvu pratilju proglašena je Tea Durić iz Mostara, a za drugu pratilju Tatjana Rudan iz Trebinja. Za mis fotogeničnosti izabrana je Nikolina Čolak, za mis šarma Jelena Pegičić, dok je mis publike Melika Hadžiović.

 

 


Goste su zabavljali Josip Bilać i Josipa Vukoja, a u stručnom žiriju izbora za Miss Hercegovine, bili su: Tanja Vujičić, Slađana Pejić, Mario Rozić, Dario Barbarić, Ivan Sušac i Stipe Primorac.

Lj::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m