top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Prezentacija zagrebačkog Sveučilišta u Ljubuškom i Čapljini
Petak, 10 Travanj 2009 06:52

zkhs-aU organizaciji Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata (ZKHS) iz Zagreba jučer je u Gimnaziji Ljubuški i Srednjoj školi u Čapljini za maturante održana informativna prezentacija Sveučilišta u Zagrebu.

Članovi Predsjedništva ZKHS-a Doris Boras i Ante Boras upoznali su šezdesetak budućih ljubuških i čapljinskih studenata s radom zagrebačkog Sveučilišta, mogućnostima i uvjetima stanovanja, kao i s radom ZKHS-a , koji je osnovan 1995., a s ciljem okupljanja studenata iz Hercegovine kroz različite aktivnosti radi promicanja zajedničkih vrjednota i usmjerenja prema potrebama rodnog kraja. “Ovom prezentacijom želimo maturantima koji se odluče za studij u Zagrebu pružiti sve važne informacije o programima i nastavnim planovima Sveučilišta u Zagrebu, o fakultetima pojedinačno, mjestima zapošljavanja, uvjetima smještaja tijekom studija i priprema za studij u Zagrebu”, kazala je Doris Boras.

ZKHS ruka podrške studentimaNa prezentaciji su maturanti upoznati i s radom ZKHS-a kao krovne organizacije studenata iz Hercegovine. “Ovo je druga po redu prezentacija ZKHS-a koja se inače održava u svim hercegovačkim srednjim školama. Cilj nam je prvenstveno druženje Hercegovaca koji studiraju u Zagrebu kroz razne aktivnosti poput folklora, raznih tribina, humanitarnih akcija, putovanja i sportskih sekcija”, naglašava Ante Boras. Ovom prigodom predstavnici ZKHS-a pozvali su sve maturante koji namjeravaju studirati u Zagrebu da se pridruže njihovom klubu kako bi im kroz druženje i zajedničke aktivnosti studij i život u Zagrebu protekao u ugodnom domaćem ozračju.


Prema: Dnevni list
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m