top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Održana humanitarna akcija „Pruži mi ruku“
Petak, 10 Travanj 2009 07:34

pruzimJučer je prodajom prigodnih uskršnjih uradaka na platou ispred zgrade Općine održana humanitarna akcija Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice BiH Općinski odbor Ljubuški.

Akcijom pod nazivom „Pruži mi ruku“ ispunjen je cilj - prikupiti određenu svotu novca za djecu s poteškoćama u razvoju s područja općine Ljubuški.

Akciju  se provodila na način da su  učenici osnovnih škola i djeca dječjih vrtića s područja općine Ljubuški izrađivali uskrsne uratke (čestitke, pisanice i ostale prigodne predmete).

Prodaju prigodnih uradaka obavljale su članice  Zajednice na platou pored zgrade općine Ljubuški, jučer na Veliki četvrtak u razdoblju od 9:00-14:00 sati.
A tom prigodom od prodaje uradaka prikupljeno je 955,00 KM. Poslali smo i dopise firmama iz Ljubuškog te očekujemo da će i oni uplatiti određeni iznos – kazuje nam Žana Primorac predsjednica općinske organizacije Zajednice žena  HDZ BiH Ljubuški.

Prodajom Novac je uplaćen na žiro-račun Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“, a i svi ostali mogu svoj prilog uplatiti na broj računa: 3381602201115068, poziv na broj 48-06-18984-8. Kod UniCredit Banke.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m