top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #NK Bigeste na turniru Herceg-Bosna
Subota, 23 Studeni 2013 14:24

altU ponedjeljak su pioniri NK Bigeste sudjelovali na 10. memorijalnom turniru Herceg-Bosna, koji se održavao u Širokom Brijegu. U polufinalnom susretu su odigrali odličnu utakmicu sa domaćim vršnjacima. Pobijedio je NK Široki Brijeg nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca, a nakon što je utakmica završila rezultatom 1-1 (strijelac Luka Nižić).

Igrači NK Bigeste su bili bolji protivnik tijekom susreta, sa nekoliko izrazitih šansi.

U utakmici za treće mjesto su igrači NK Bigeste poraženi od HŠK Posušje sa sličnim scenarijem - utakmica je završila 0-0, a nakon kaznenih udaraca su slavili igrači iz Posušja.

Pobjednik turnira su pioniri NK Široki Brijeg, koji su u finalnoj utakmici uvjerljivo savladali HNK Grude-HNK Drinovci sa 4-0.


Inače, proteklog vikenda su početnici i pioniri NK Bigeste, u okviru posljednjeg kola Međužupanijske lige, ugostili NK Blato. Početnici NK Blato su bili uspješniji, te pobijedili 2-0, dok su početnici NK Bigeste slavili sa 4-1 (strijelci Boris Čuljak dva zgoditka, te Mihael Matijašević i Gabrijel Puljić po jedan).
U nedjelju pioniri NK Bigeste gostuju u Livnu protiv domaćeg NK Troglav, jer je utakmica prije dva mjeseca bila prekinuta u 25. minuti zbog nevremena pri rezultatu 1-0 za NK Bigeste.

LJ::portal

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m