top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Važna pobjeda rukometašica Izviđača
Nedjelja, 24 Studeni 2013 14:19

rukometasice copySinoć su igračice Izviđača došle do svoje treće pobjede u natjecanju Premijer lige za žene. Pobjeda je tim značajnija što je ostvarena protiv izravnog suparnika u borbi za opstanak. Mada je poluvrijeme završilo prednošću domaćih rukometašica od sedam golova razlike, a u 40. minuti je bilo 18:10, utakmica je ušla u pomalo neizvjesnu završnicu.

Naime, gošće su se uspjele približiti na samo dva gola zaostatka.  Ipak, zadnji pogodak Mate Nosić, najbolje domaće igračice, otklonio je sve dvojbe kome će pripasti bodovi u ovom susretu.

Željana Stojak je imala 15 obrana, Matea Nosić postigla je 8, Matea Šumelj je pridodala 7, a Matea Alpeza 6 pogodaka.

Kod gošći Dubinović je obranila 14 udaraca na svoja vrata, Zupčević sa 9, te Pajić sa 5 golova bili su najučinkovitiji u napadu.


Premijer liga BiH - 9. kolo.

Ljubuški, 23.11.2013. u 17 sati.

ŽRK Izviđač - RK Jedinstvo 27:25 (15:8)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 150.

Suci: Ivor Hrstić (Čapljina) i Dario Šimić (Mostar).

Nadzornik: Milenko Turudić (Mostar).

ŽRK Izviđač: Martina Šumelj, Stojak (15 obrana), Glavaš 1, Dodig 1, Matea Šumelj 7, Kraljević 4, Martina Alpeza, Nosić 8, Vasilj, Boto, Matea Alpeza 6, Grbavac, Bencun, Ostojić.

Trener: Ivan Lovrić

ŽRK Jedinstvo: Damjanović (1 obrana), Dubinović (14 obrana), Bojkić, Okilj 1, Maričić, Bjeloš, Stevanović 3, Stević, Krajšumović 4, Pajić 5, Dejanović 3, Svrdlan, Zupčević 9.

Trener: Zoran Milunović.

Isključenja: Izviđač  4 minuta, Jedinstvo 4 minute.

Sedmerci: Izviđač 4/4, Jedinstvo 3/2.

lj

lj

RK Izviđač

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m