top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Senzacija: Dodig na PBZ Zagreb Indoorsu pobjedio prvog nositelja
Utorak, 03 Veljača 2009 23:50
Odlična izdanja hrvatskih tenisača nastavljena su i u utorak: kvalifikant Ivan Dodig izbacio je prvog nositelja i 21. tenisača svijeta, Rusa Igora Andrejeva! Dodig, trenutno 425. igrač svijeta, pobijedio je 6:1, 6:4 i tako ostvario prvu pobjedu u karijeri na ATP turnirima. Zanimljivo, prije tri godine Marin Čilić je prvu pobjedu na ovoj razini natjecanja ostvario također u Zagrebu i to svladavši upravo Andrejeva!

"Više neću dolaziti na turnir ako ću igrati protiv hrvatskog tenisača u 1. kolu", rekao je Andrejev u šali. O meču je rekao: "Nisam igrao svoj najbolji tenis, možda i zato što nisam imao dovoljno vremena za prilagodbu na igranje u dvorani. Osim toga, on je igrao vrlo dobro. Nije me iznenadio: pobijedio je neke dobre igrače u kvalifikacijama, a vidio sam i nekoliko poena iz meča protiv Koubeka, igrao je stvarno dobro", rekao je Andrejev.

Dodig je lani u Zagrebu zapeo u posljednjem kolu kvalifikacija, no ovaj put je došao do glavnog turnira. Tako nešto dosad mu je uspjelo samo u Marseilleu lani, a i tada mu je ždrijeb na startu dodijelio prvog nositelja. Od Novaka Đokovića je izgubio, od Andrejeva ne.

"Mislim da sam igrao i bolje nego u posljednjem kolu kvalifikacija, a nadam se da ću uspjeti nastaviti s ovakvim igrama. Marin Čilić me upozorio na to da Andrejev ima odličan forhend i znao sam što ne smijem raditi", rekao je Dodig. Na pitanje otkud tako dobri rezultati nisko rangiranih hrvatskih tenisača (bila je to paralela s Veićevom pobjedom nad Canasom) dodao je: "Ambijent je dobar, domaći igrači su uvijek motiviraniji, a možda su nas i olako shvatili."

brotnjo.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m