top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Uspješan nastup KK Ljubuški na natjecanju u Konjicu
Utorak, 26 Studeni 2013 08:51

karate 24-11-2013U nedjelju 24.11.2013. u Konjicu je održano 4. kolo dječje karate lige Regije Hercegovina.


Karate klub Ljubuški nastupio je s  4 natjecatelja, koji su ostvarili sljedeći rezultat:

- Jakov Bebek 1. mjesto
- Mladen Vukojević 1. mjesto
- Franjo Miletić  1. mjesto
- Filip Bebek  2. mjesto (u finalu poražen od  brata Jakova)

 2013-11-24karate lj

U subotu 30.11. očekuje nas nastup na  međunarodnom karate  natjecanju ''Ploče Open 2013'' na  kojemu će nastupiti više  starosnih selekcija  iz našeg kluba.

KK Ljubuški | LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m