top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Natjecanja u Ligi HB
Subota, 30 Studeni 2013 19:13

ljOvog vikenda igraju se utakmice Lige Herceg - Bosne za rukometaše i rukometašice. U Gradsko športskoj dvorani u Ljubuškom u nedjelju, 01.12.2013. godine,  s početkom u 12:30 sati, u natjecanju Lige HB, sastaju se ekipe Izviđača i Čapljine.

Rukometašice Izviđača, također, u natjecanju ove lige sastaju se sa rukometašicama Gruda. Utakmica u Grudama igra se u dvorani Bili Brig, s početkom u 16:30sati.

Liga HB za dječake, koja se trebala igrati u Čapljini je odgođena za idući vikend.

 

RK izviđač

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m