top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Odigrano 5. kolo košarkaške Lige Herceg-Bosne za mlade
Srijeda, 04 Prosinac 2013 13:34

altLjubuški košarkaši su u nedjelju, 1. prosinca, nakon dva tjedna stanke odigrali susrete 5. kola Lige Herceg-Bosne za mlade. Dvotjedna stanka razlog je odigravanja All star susreta u Livnu i jednog kola pauziranja zbog neparnog broja ekipa u ligi.

U ljubuškoj dvorani ugostili su košarkaše Zrinjskog iz Mostara i odigrali susrete u sve tri kategorije. Nažalost, nisu uspjeli zabilježiti nijednu pobjedu. Najbliži pobjedi bili su predkadeti koji su prvi igrali utakmicu i u neizvjesnoj i uzbudljivoj igri u kojem je Ljubuški većim dijelom susreta vodio, ipak su u zadnjoj četvrtini Mostarci nadjačali i pobijedili sa rezultatom 72:58.

Druga utakmica je bila između kadetskih ekipa u kojoj ni u jednom trenutku nije bila upitna kvaliteta i spremnost mostarskih igrača, za koje je ovo bio samo jedan malo jači trening u kojem su ubilježili pobjedu 92:46.

Na kraju dana, igrala se juniorska utakmica sa rezultatom 42:95. Ni u kom trenutku nije bila upitna pobjeda juniorske ekipe Zrinjskog, za koju usput rečeno nastupaju i neki igrači koji i u seniorskoj momčadi Zrinjskog ove godine igraju zapažene role.


"Danas smo odigrali tri utakmice protiv ekipe Zrinjskog. Iako nismo zabilježili nijednu pobjedu, opet su ugodno igrom iznenadili predkadeti. Pokazali su da se mogu nositi i sa najjačim ekipama u Ligi. Lijepo je bilo vidjeti i navijače koji su došli podržati naše momke. Nadam se da će ih ubuduće biti i više a mi ćemo se truditi da svojom igrom i zalaganjem na parketu privučemo i održimo njihovu pažnju." - rekao je trener Mario Škegro.

 

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m