top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Patrik Ćavar u Izviđaču!?
Četvrtak, 05 Prosinac 2013 11:40

PARTIK CAVARPrva momčad Izviđača po svemu sudeći „hvata ritam“, u prošlom kolu ostvarena je prva gostujuća pobjeda u Maglaju, a pobjednički niz žele nastaviti i u subotu kad u goste stiže vodeća momčad lige, Čelik iz Zenice.

 


Kako smo neslužbeno doznali „ne miruje“ ni Uprava kluba, sve se glasnije šapće da će u Izviđač stići Patrik Ćavar, svojevremeno najbolji svjetski rukometaš. Ćavar bi, kako doznajemo, trebao preuzeti funkciju sportskog direktora kluba, a koliko su te informacije točne znat će se već slijedeći tjedan kad će se sastati Uprava Izviđača.

Mile Kraljević | Radio Ljubuški

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m