top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U subotu Izviđač dočekuje Čelik, a u predigri sastaju se rukometašice Izviđača i Krivaje
Četvrtak, 05 Prosinac 2013 18:30

ljOvog vikenda na rasporedu su utakmice rukomete Premijer lige za žene i muškarce. Rukometaši Izviđača u sklopu 13. kola ugostit će zenički Čelik, trenutno vodeću ekipu u prvenstvu. U dosadašnjih dvanaest prvenstvenih utakmica, Čelik je deset puta izišao kao pobjednik, a dva puta je odigrao neodlučno i zato će „Skauti“ u subotu imati priliku nanijeti prvi poraz

trenutnom lideru prvenstva. Ipak, pred Izviđačem neće biti nimalo lagan zadatak jer u sastavu zeničke momčadi igra niz iskusnih igrača kao što su: Martić, Hurem, Kadić, Ivančev, Begagić…

Međutim, nakon trijumfa u Maglaju i zbog dosadašnjih izvrsnih predstava i pobjeda u Gradskoj športskoj dvorani za Izviđač sve osim pobjeda bio bi neuspjeh. Nadamo se da će „Skauti“, u svojoj dvorani i uz pomoć navijača, ostvariti još jednu pobjedu i tako najaviti borbu za sami vrh prvenstvene ljestvice.

U predigri ovog susreta rukometašice Izviđača sastat će se ekipom Krivaje iz Zavidovića. Rukometašice iz Zavidovića trećeplasirana su ekipa u prvenstvu tako da će pred domaćim rukometašicama biti jako težak zadatak ostvariti povoljan rezultat u ovom susretu.
Utakmica između rukometašica Izviđača i Krivaje igra se u subotu, 07.12.2013.godine s početkom u 17,00 sati, dok rukometaši Izviđača i Čelika igraju u 19,00 sati istog dana.

lj

 

lj

RK Izviđač

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m