top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mikulić: S pobjedom k vrhu, gdje i pripadamo
Petak, 06 Prosinac 2013 16:08

mikulicSve gostujuće utakmice ljubuški Izviđač je tekuće premierligaške sezone odigrao u egalu sa svojim protivnicima koji su, međutim, u konačnici, ipak, izlazili kao pobjednici tih susreta, sve do posljednjeg vikenda kada su u Maglaju konačno prekinuli negativnu seriju savladavši istoimenog domaćina s 26:25. Kada su se htjeli prisjetiti svoje posljednje

gostujuće pobjede, Skauti su se morali osvrnuti do natjecateljske 2011./2012. godine i 7. kola doigravanja za prvaka kada su 16. svibnja prošle godine savladali sarajevsku Bosnu 28:17.
- I osobno sam se iznenadio kada sam vidio da je toliko vremena prošlo od posljednje gostujuće pobjede. Raspoloženje je sada svakako puno bolje jer smo skinuli taj teret s leđa. Ubuduće očekujemo sve bolje igre na gostujućim terenima, prokomentirao je trener Izviđača Dario Mikulić.
Skauti su dosad bili uvijek blizu gostujućeg uspjeha, a trud im se konačno i isplatio.
- Sve utakmice smo bili tu negdje, uvijek imali šansu za pobijediti, ali jednostavno bi zbog nedostatka koncentracije i sreće svaka, nažalost, završila na suparničku stranu. Ovoga puta je bilo obratno jer prvo poluvrijeme nismo odigrali dobro, vjerojatno zbog važnosti utakmice i želje da napokon pobijedimo u gostima, ali smo se u drugom dijelu oslobodili pritiska i stvari su legle na svoje mjesto, kazao je Mikulić.
Izviđač je tako po prvi puta ove sezone uvezao dvije pobjede i sutra (19 sati) u punom sastavu i s optimizmom dočekuje lidera, zenički Čelik u derbiju 13. kola.
- Sigurno će to biti teška utakmica jer je Čelik vodeća momčad i jedina neporažena. Respektiramo njihovu snagu, dobro poznajemo protivničke igrače jer okosnicu čine stariji i iskusniji rukometaši za koje ćemo se dobro pripremiti. Očekujem i nadam se našoj pobjedi, govori Mikulić.
Prilika je to da se Skauti konačno pomaknu iz prosjeka.
- Ta bi nas pobjeda sigurno pogurnula prema vrhu ljestvice gdje bi Izviđač objektivno i trebao pripadati, smatra Mikulić.
Potom slijede još gostovanje u Gradačcu te domaći susret s Čapljinom, što su sigurno povoljne prilike da Ljubušaci uvežu jednu dužu pozitivnu seriju.
- Sada smo, ipak, fokusirani isključivo na Čelik i samo o njima razmišljamo, a kasnije ćemo se pozabaviti idućim utakmicama, zaključio je Dario Mikulić.

 

Er. B. | Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m