top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Izviđač istopio Čelik
Nedjelja, 08 Prosinac 2013 12:55

izvidjac celik 13Odlična utakmica, dobra posjeta i atmosfera, ponovni povratak navijačke skupine „Skauti“ u dvoranu, trinaest pogodaka Josipa Ereša i naravno nova pobjeda Izviđača, ukratko bi to bio kratki siže s rukometne utakmice između Izviđača i Čelika. Izviđač je od prve minute krenuo silovito i odmah dao do znanja lideru prvenstva da od bodova u Gradskoj športskoj dvorani nema

ništa.

 

Kakav je to bio uraganski početak najbolje ga oslikava rezultat 14:6, u korist „Skauta“ u 20. minuti. Ponovno je, kao i protiv Sloge, Izviđač letio na krilima krilnih igrača Ereša, Miličevića i Jarka. Od 14 golova, u prvih dvadeset minuta, njihovih je bilo 11. Nakon visokog vodstva, kao da su „Skauti“ shvatili da je Čelik samo po plasmanu bolja momčad, došlo je do malog opuštanja, a i Čelik je konsolidirao svoju igru pa se na poluvrijeme otišlo sa samo četiri gola prednosti.

ljubuski

U drugom poluvremenu Čelik je u dva navrata priprijetio približivši se na tri gola zaostatka. Međutim, na takve prijetnje Izviđač je uvijek imao odgovor. U posljednju minutu „Skauti“ su ušli s prednošću od devet pogodaka koju Čelik pogodcima Hurem i Dervenčić smanjuje na konačnih sedam.

ljubuski
Trener Mikulić dao je određenu minutažu svim igračima koji su bili na popisu, tako da su posljednjih pet minuta odigrali oni najmlađi.
Pored fantastično raspoloženog Ereša, raspoložen za igru bio je Hrstić, u prvom poluvremenu odličan je bio Miličević, standardno dobar Zeljić, a svi ostali su dali svoj doprinos pobjedi.
U ekipi Čelika Kadić je bio najefikasniji sa 10 pogodaka, a Hurem je pridodao šest.

U sljedećem 14. kolu Izviđač gostuje u Gradačcu.

ljubuki

Premijer liga BiH - 13. kolo.
Ljubuški, 7.12.2013. u 19 sati.
HRK Izviđač - RK Čelik 34:27 (17:13).

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 600.
Suci: Predrag Dejanović i Elvis Marčetić (Prijedor).
Nadzornik: Nedžad Rastoder (Goražde).

HRK Izviđač: D. Šarac (4 obrane), Prskalo (9 obrana), Miličević 4, Ereš 13, Zeljić 5/1, Mandić 1, Bošnjak, Hrstić 4, Vidović 1, Jarak 1, Boras 2/1, I. Šarac 1, Pavlak 1, Mijatović, Grbavac 1, Džolić.
Trener: Dario Mikulić.

RK Čelik: Sirćo (6 obrana), Starčević (2 obrane), Isaković, Ivančev 2, Dervenčić 2/1, Alihodžić, Dervišević, Kadić 10, Begović 2, Jolović 2/1, Rekanović, Begaigić 3, Hurem 6/2.
Trener: Zdenko Antović.

Isključenja: Izviđač 4 minuta, Čelik 8 minute.
Sedmerci: Izviđač 4/2, Čelik 7/4.

ljubuski

izvidjac.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m