top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Božićni turnir u Mostaru za dječake rođene 2002. godine i mlađe
Srijeda, 11 Prosinac 2013 10:48

rukomet djecaciU Mostaru je u nedjelju, 08.12.2013. godine održan Božićni turnir za dječake rođene 2002. godine i mlađe. Na turniru su sudjelovale tri ekipe RK Izviđač. Učenici Osnovne škole Marka Marulića nastupali su za ekipu Izviđač 1, za ekipu Izviđač 2 nastupali su učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, a za ekipu Izviđač 3 učenici Osnovna škole „Tina Ujevića„ iz Vitine.

Na ovom turniru ekipe Izviđač postigle su zapažen uspjeh. Prvo mjesto osvojila je ekipa Izviđača 2, Izviđač 1 je osvojio 3 mjesto, dok je ekipa Izviđača 3 osvojila sedmo mjesto.

lj

lj

lj

lj

 


RK Izviđač

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m